E-objave

Objave iz vseh vetrov

Team building program, ki je za vse zabaven

/
/
/
750 Views

Ste bili tudi sami že na kakšnem službenem izletu, katerega namen je bilo izboljšanje sodelovanja med zaposlenimi? Priznajte, da je šlo večinoma za kak team building program, ki je zagotavljal druženje ob precejšnji meri adrenalina. S tem ni nič narobe, saj ste se prijetno družili, a konec dneva se je vseeno zdelo, da so v njem nastali zmagovalci in poraženci, pri čemer so bili zmagovalci običajno tisti, ki jim že sicer ne manjka samozavesti zavoljo njihovih fizičnih sposobnostih. Team building program, ki omogoča močnejšim in bolj fizičnim ljudem, da se ob zaključku postavljajo s svojim dobrim rezultatom, seveda ne more biti najboljše, kar je na voljo. Predvsem ženske in tisti, ki niso močni, hitri ali spretni, nad takšnimi srečanji niso nič kaj navdušeni – ne morejo se namreč izkazati s svojimi sposobnostmi, ki so povsem druge narave.

Team building program, kjer moč ne šteje

Glede na to, da v svojem kolektivu verjetno nimate ljudi, ki bi morali biti za svoje delo močni, hitri in vzdržljivi, saj nenazadnje ne zaposlujete inštruktorjev fitnesa, se je veliko bolje odločiti za zanimiv team building program, ki zagotavlja prijetno druženje ob sodelovanju pri tistih spretnostih, ki so za vaše zaposlene dejansko pomembne. In to so precej pogosto logično razmišljanje, reševanje težav ter skupno iskanje novih zamisli. Pri vsem tem ne štejeta fizična moč in hitrost prav nič, temveč je veliko bolj pomembna telovadba z možgani, poleg te pa dejansko tudi pripravljenost na sodelovanje, na predstavljanje svojih idej in sprejemanje idej drugih. In kje vam je to na voljo?
Zadnje čase je tako v Sloveniji kot po svetu precej priljubljen team building program v obliki sobe pobega, torej tako imenovani »escape room«. Gre za zanimivo igro za skupino ljudi, ki se jo zapre v posebno tematsko opremljeno sobo, polno namigov, sledi, zank in ugank. Da bi v času, ki je skupini na voljo, ta našla izhod oziroma ključ, s katerim lahko pridejo iz sobe, se morajo torej lotiti logičnega razmišljanja in združiti svoje mentalne sposobnosti pri skorajda detektivskem delu. Res je – sodelovati morajo tako kot v službi, torej predvsem na mentalnem nivoju in na področju znanja, ne pa meriti mišic.

Escape room team building program na voljo tudi v Ljubljani

Morda Slovenija v marsičem res zaostaja za bolj razvitimi evropskimi državami, a escape room The Key v Ljubljani, velja za enega najboljših v Evropi. Obiščete ga lahko zgolj za zabavo, s svojimi prijatelji, ali pa se odločite, da bo namenjen prav izboljšanju sodelovanja med vašimi zaposlenimi. Pripravljen imajo team building program, ki jih bo zagotovo povezal in jim pomagal, da se med seboj bolje spoznajo, prav tako pa tudi odlično sodelujejo. Njihove sobe so resnično pravi izziv, saj ponujajo svet Leonarda, Sherlocka Holmsa in tudi nekoliko bolj čaroben svet v obliki magičnega gozda. Izbira je torej odlična.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar