E-objave

Objave iz vseh vetrov

Brezplačno vedeževanje

/
/
/
814 Views

Kolikokrat ste pomislili na to, da bi se odpravili k vedeževalcu ali vedeževalki? Slišali ste že mnogo super zgodb o tem, kako se je nekomu uresničilo prav vse, kar mu je bilo napovedano. Seveda sedaj zanima tudi vas. Sploh, v kolikor ste se znašli v nezavidljivem položaju, ko se vam zdi, da se vam je svet obrnil na glavo in se enostavno med vsemi težavami ne najdete, Sprašujete se, kje se vam je ustavilo in kaj takega ste zagrešili, da se vam takole vrača. Kakorkoli, gre običajno za vprašanje, na katera sami ne znamo dogovoriti zato potrebujemo vedeževalca ali vedeževalko. Nas pa včasih mine do misli, ko pomislimo, da bomo morali odšteti kar nekaj everčkov za to. Kaj pa pravite na brezplačno vedeževanje? Res je, brezplačno vedeževanje v času, ko imamo občutek, da se vse plača.

Vedeževanje je že od nekdaj prisotno in ljudje izrabljamo moč tega, da dobimo odgovore na vprašanja, mogoče iz preteklosti, sedanjosti ali pa kar se tiče prihodnosti. Navsezadnje vsako sovpada z vsakim in bomo tako morali poznati preteklost, kot sedanjost, zato da se nam pojasni prihodnost. Katero pa lahko spremenimo ali pa vsaj delamo vplivamo na njo. In zakaj ne bi izkoristili brezplačno vedeževanje v tem primeru in prejeli brezplačen odgovor na vsaj eno od tolikih vprašanj. Koliko jih imate vi? Zastavite eno in pričakujte brezplačno vedeževanje. V kolikor vas je odgovor prepričal, boste verjetno za naslednjega morali odšteti nekaj denarja. Bodite pa previdni oziroma premislite, katero vprašanje boste zastavili in tako izkoristili brezplačno vedeževanje. Namreč, poskusite zastaviti takšno, katerega odgovor ne more biti posplošen in se prepričajte o sposobnosti vedeževalca ali vedeževalke. Navsezadnje ne izgubite ničesar.

Torej je brezplačno vedeževanje nekaj kar nam omočajo vedeževalci ali vedeževalke, zato da nas pritegnejo, da nas prepričajo o svojih sposobnosti, da nam na nek način pomagajo.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar