E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kako izbrati prave košarkaške copate?

/
/
/
725 Views

Danes se v poplavi ponudbe športne opreme težko odločimo, katero znamko izbrati. Dobro se je zavedati, da pri izbiri ni pomembna le blagovna znamka, ampak je dejavnikov več. Denimo primer izbire košarkaških copatov.

Vsak posameznik najbolj pozna svoje noge in ve, kaj mu najbolj ustreza. Dobro je, da se pred nakupom o izbiri pozanimamo in ne izberemo prvih pomerjenih čevljev. Ko kupujemo košarkaške copate, svetujemo, da se o tem posvetujete s prodajalcem, ki vam bo znal predstaviti tako prednosti kot slabosti določenih čevljev. Ne nasedajte tistim, ki vam za vsako ceno želijo prodati določen model. Seveda je pri nakupu pomembno tudi to, za kakšen namen boste potrebovali športno opremo, v našem primeru torej košarkaški copati. Če košarko igrate le rekreativno, boste torej izbirali med rekreativnimi. Če pa se z njo ukvarjate profesionalno oz. tekmovalno, boste izbiro čevljev temu prilagodili. Tudi ta podatek je pomembno zaupati prodajalcu.

Pomerite čim več čevljev, saj boste le tako lahko primerjali med njimi in izbrali tiste, ki vam najbolj ustrezajo. Nakup košarkaških copatov preko spleta vam odsvetujemo, saj jih pred tem ne morete pomeriti in si zagotoviti, da vam ustrezajo na nogo. Včasih pa se zgodi, da najdete čevlje, ki vam odlično ustrezajo, vendar je cena nekoliko previsoka za vaš žep. Pobrskajte po spletu, saj se pogosto najdejo identični čevlji za nižjo ceno. Poiščite tudi po tujih spletnih trgovinah.

Kaj pa če ugotovite, da vam čevlji, ki ste jih kupili, kljub temu ne ustrezajo? Ne skrbite, kot potrošnik imate pravico, da izdelek vrnete v določenem času, ki je naveden v pogojih poslovanja določene (spletne) trgovine. Tudi razlogov za vaše vračilo vam ni treba razlagati.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar