E-objave

Objave iz vseh vetrov

Darilo za vaše najmlajše

/
/
/
658 Views

Velikokrat imamo težavo s tem kaj kupiti za darilo svojemu otroku, otroku naših prijateljev, družine in znancev. Namesto, da otroku kupite novo igrico, letalo na daljinca ali punčko, mu kupite nekaj s čimer bo preživel obilo časa na svežem zraku skupaj s svojimi prijatelji. Za kvalitetno in brezskrbno zabavo lahko že sedaj poskrbite z nakupom novega skiroja.

Slednji so kot nalašč za izboljšanje otrokovih motoričnih sposobnosti, ravnotežja in splošnega počutja ter so primerni za otroke vseh starostnih skupin nad 6 let, tako, da si ga brez skrbi lahko kupite tudi starši in se svojim najmlajšim pridružite v krajši dirki po vaši ulici.

Zakaj skiro in ne kolo?

Obe prevozni sredstvi sta odlični za rekreacijo vaših najmlajših, vendar je največja razlika med njima v tem, da lahko s skiroja otroci enostavno in brez skrbi skočijo gor ali dol. Skiro ima močno izdelano osnovno površino, ki je hkrati tudi nizko pri tleh, kar otroku omogoča lažje poganjanje med potjo. Hkrati to pomeni, da se otrok med vožnjo lažje zaustavi v primeru, da se pred njim pojavi kakšna ovira ali luknja v tleh.

Kolo je bolj komplicirano

Sestop s kolesa ne poteka tako hitro, kar lahko hkrati tudi pomeni, da se otrok včasih lažje poškoduje. Prednost uporabe skiroja je tudi v tem, da ga otroci lahko brez skrbi uporabljajo na pločniku, česar za kolo ne moremo reči. Hitrost vožnje lahko otroci uravnavajo na dva načina, bodisi s hitrejšim ali počasnejšim odrivanjem od površine ali pa z močno zavoro, ki se nahaja na zadnjem kolesom.

Trgovina, ki ponuja samo najbolj kvalitetno

Vsi skiroji na strani http://www.chebeltza.com so izdelani iz kakovostnih materialov, so trdne konstrukcije, po višini prilagodljivi otrokovi hitri rasti ter imajo ročice s posebnega materiala, ki omogoča boljši oprijem in preprečuje zdrs rok s krmila. Zagotavljamo vam, da so vsi naši izdelki varni in enostavni za uporabo in imajo dolgo življenjsko dobo.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar