E-objave

Objave iz vseh vetrov

Nakup novih tepihov

/
/
/
698 Views

Ker se počasi bliža deževno jesensko in kasneje tudi zimsko obdobje, je sedaj pravi čas za nakup novih tipskih predpražnikov, ki bodo popolnoma prilagojeni vašemu avtu in bodo zaščitili pod pred umazanijo. Izbirate lahko med tekstilnimi in gumijastimi, ki se s pritrditvenimi čepi izjemno močno fiksno pritrdijo na pod vašega avtomobila, kar preprečuje možnost drsenja predpražnikov med vožnjo. Čvrsta pritrditev na površino s čepi lahko prepreči tudi morebitno nezgodo ob zdrsu ali nagubanosti tepiha na mestu, kjer se nahajajo stopalke.

Tekstilni in gumijasti tepihi

Naj vaš avto ostane čist, kot na dan, ko ste ga kupili. Kupite nove gumijaste ali tekstilne tepihe, ki bodo pod vašega avtomobila zaščitili pred vsemi vremenskimi vplivi, neprijetnim vonjem vlage, prihranili pa boste tudi na času sesanja avtomobila, saj jih lahko vedno zelo preprosto vzamete iz avtomobila, očistite in vrnete nazaj v avtomobil.

Tekstilni predpražniki so narejeni iz 100-odstotnega polipropilena, kar pomeni, da so mehki, enostavni za čiščenje in izjemno obstojni. Zadnja stran je narejena iz posebnega gela, ki poleg pritrditvenih čepov prepreči zdrs preproge. Gumijasti predpražniki imajo ob strani visoke robove, s katerimi preprečite uhajanje morebitne tekočine, peska in kamenčkov po avtomobilu. Površina ima vzorec oziroma dizajn, ki zaustavlja premikanje umazanije in pretakanje tekočine ter je hkrati popolnoma enostavna za čiščenje. Za popolno prileganje imajo tekstilni in gumijasti predpražniki posebne pritrditvene čepe, s katerimi boste preprečili neprijetno drsanje preproge po površini tal.

Udobje in kvaliteta na nivoju

Vsi naši izdelki so narejeni iz okolju in človeku prijaznih materialov, izjemno mehki na dotik in nimajo neprijetnega vonja po plastiki ali dodatnih dišavah, kot ga imajo predpražniki drugih znamk. Prav tako ustrezajo vsem evropskim direktivam o avtomobilski industriji.

Za popolno zaščito avtomobila in svež ter čist videz, zamenjajte ne samo sprednje in zadnje predpražnike, temveč tudi preproge in korita za prtljažnik. Vašo novo zaščito avtomobila lahko preprosto naročite s klikom na ikono vaše znamke avtomobila, na levi strani izberite model avtomobila ter izberite želeni izdelek.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar