E-objave

Objave iz vseh vetrov

Brahmi v prahu

/
/
/
880 Views

Ali ste že slišali za brahmi v prahu? Izhaja iz indijske medicine in je eno od najbolj raziskanih zelišč. Če niste nekdo, ki potrebuje pomoč pri izboljšanju spomina in koncentracije, vam ne bo nihče zameril, ker ga ne poznate. Zakaj? Zato, ker je namenjen predvsem tistim, ki potrebujejo pomoč pri tem.

Brahmi je predvsem znan pri študentih. Biti študent ni vedno enostavno in poleg vseh študijskih obveznosti se nas lahko »loti« tudi še kaj več, kar slabo vpliva na naše življenje in posledično seveda na našo koncentracijo in spomin. Ta dva sta pa izredno pomembna sploh za študente. Šolamo se z razlogom, da se nekaj naučimo in nam nekaj hitro postane jasno. In ker nikoli nimamo samo enega predmeta, katerega se moramo naučiti ampak je običajno teh veliko več, se lahko hitro zmedemo in seveda utrudimo. In zato potrebujemo pomoč. Sploh v stresnih obdobjih, ko so izpitna obdobja, ipd. To pa ne pomeni, da je namenjen samo študentom, ampak je odličen pravzaprav za vse, ki si želijo izboljšati spomin in koncentracijo.

Brahmi v prahu krepi delovanje možganov, kar je izredno pomembno in vemo, kako pomembno funkcijo opravljajo in imajo možgani. Pravzaprav so tisti, katere potrebujemo v dobro formi, da bi lahko si zagotavljali visoko kakovost življenja. V kolikor so ti utrujeni, izčrpani, nezainteresirani, ipd., jim lahko priskočimo na pomoč s popolnoma naravnimi zelišči, kot je brahmi. In zato, ker ima tako dobre učinke na možgane, se predvsem priporoča ljudem, ki potrebujejo pomoč pri pri kognitivnih sposobnostih.

Vsak od nas je obremenjen, obstajajo pa določena obdobja, ko smo mogoče malo bolj obremenjeni kot sicer in zagotovo se bomo vsi strinjali, da so študentje kar se tega tiče zelo ranljiva skupina, saj so lahko pod močnim stresom. Je seveda tudi odvisno od vsakega posamezno, pa vendar, če posplošimo, vsak študent potrebuje dobro koncentracijo in možnost lažjega učenja oziroma boljšega spomina.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar