E-objave

Objave iz vseh vetrov

Cenik računovodskih storitev je ključen za izbor računovodje

/
/
/
979 Views

Vsak dober poslovnež ve, da je dober računovodski servis ključnega pomena za dobro in pravilno delovanje njegovega podjetja, vendar pa je cenik računovodskih storitev tudi zelo pomemben pri izboru računovodje, saj si vsi želimo dobiti za čim manj denarja najboljše kar se da in prav nič drugače ni, ko je govora o izbiri računovodskega servisa oz. računovodje. Vsekakor je pri izbiri računovodskega servisa potrebno biti pozoren tudi na kvaliteto vodenja računov in ne samo na cenik računovodskih storitev, saj se pogosto zgodi, da je najcenejše tudi najslabše, ni pa nujno, zato je potrebno pred izbiro preveriti tudi vse ostalo in ne zgolj cene.

Cena računovodskih storitev.

Cenik računovodskih storitev pa je odvisen od kar nekaj faktorjev

Predno se cenik računovodskih storitev za določeno podjetje postavi, je potrebno dobiti podatke o tem, koliko poslovnih dogodkov bo na mesec, koliko zaposlenih ima to podjetje, s katero vrsto dejavnosti se podjetje ukvarja ter se usesti z lastnikom podjetja in se pogovoriti še o ostalih podrobnosti načina poslovanja njegovega podjetja. Okviren cenik računovodskih storitev pa je naslednji:

  • enostavno knjigovodstvo pri samostojnemu podjetniku – od 35,00 EUR mesečno
  • podjetje z do dvema zaposlenima – od 90,00 EUR mesečno
  • podjetje z do pet zaposlenih – od 100,00 EUR do 350,00 EUR mesečno.

Točen cenik računovodskih storitev za vaše podjetje lahko računovodja pripravi samo in izključno po osebnem poslovnem sestanku, kjer boste računovodji predstavili svoje podjetje, dejavnost in način poslovanja ter mu odgovorili na nekaj povsem preprostih, a zelo pomembnih vprašanj. Nato pa bo računovodja pripravil ponudbo za cenik računovodskih storitev, ki bo veljal za vas oz. vaše podjetje. Da boste imeli pravi vpogled v to ali se odločate prav ali ne, naročite, da se za vas izdela ponudba za cenik računovodskih storitev pri nekaj različnih računovodskih servisih, saj boste le tako najbolj sigurno dobili popolno sliko, kaj pri komu dobite za svoj denar.

Cene računovodskih storitev

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar