E-objave

Objave iz vseh vetrov

Adidas trenirke so udobne in kakovostne

/
/
/
1094 Views

Trenirke so dandanes nepogrešljiv kos oblačila, saj so primerne za vsakodnevno nošenje kot tudi za takšne in drugačne športne aktivnosti. Radi jih imajo tako otroci kot odrasli, tako moški kot ženske. Včasih je morda res veljalo pravilo, da trenirke nosimo le pri športu in v domačem okolju, a danes je povsem drugače. Takšne in drugačne trenirke, med katerimi naj izpostavimo adidas trenirke, so primerne za preživljanje prostega časa, saj jih lahko zaradi lepega videza uvrstimo med lepše kose oblačil naše garderobne omare.Adidas trenirke izdeluje podjetje Adidas AG, ki je mednarodna nemška korporacija. Ustanovljena je bila leta 1949 na Bavarskem. Na splošno korporacija oblikuje različno športno obutev, torbe, oblačila, ure, očala in še in še. Zelo redka blagovna znamka se lahko pohvali s takim uspehom tako na področju športa kot tudi mode in popularne kulture.

zgornji del adidas trenirke ali puloverja s kapuco

Poznamo različne adidas trenirke, ki so izredno kakovostne in trpežne, zato nam bodo dolgo služile ter nam hkrati nudile udobje ter moden videz. Pri trenirkah je najboljše to, da lahko kupimo samo zgornji del, ki ga nosimo k običajnim hlačam, ali pa samo spodnji del, h kateremu oblečemo različne majice in puloverje ter jakne. Seveda si lahko privoščimo tudi komplet adidas trenirke in pritegnemo pozornost nase z značilno trojno črto.

Adidas trenirke imajo različne zgornje dele

Zgornji del adidas trenirke je običajno krojen kot jopica, ki se zapenja na zadrgo, lahko pa je tudi v obliki puloverja in sicer s kapuco ali brez. Zgornji del je lahko opremljen tudi z žepi, kamor lahko spravite vse tiste drobnarije, ki jih ob sebi ves čas potrebujete.

spodnji del adidas trenirke

Adidas trenirke so lahko bolj ohlapne ali precej oprijete. Za kakšno vrsto trenirke se boste odločili, je predvsem odvisno tudi od tega, ali boste v njej poležavali na kavču ali šli na sprehod v mestu, morda celo na pohod v hribe. Predvsem pa izberite trenirko, v kateri se boste počutili kar se da udobno in prijetno.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar