E-objave

Objave iz vseh vetrov

Športne stave niso enostaven posel

/
/
/
1159 Views

Praktično ga ni človeka, ki ima le povprečen zaslužek, ki ne bi pomislil vsaj sem ter tja, kako lahko še kaj dodatno zasluži, pri tem pa ne opravlja še ene službe. Predvsem moški najbolj pogosto vidijo športne stave kot idealne v takem primeru. Dejansko se ni treba prav ogromno ukvarjati, ni treba pregledati vsak dan, temveč lahko le takrat, ko so na sporedu tekme boljših lig. V nogometu je na primer Liga prvakov najbolj zanimiva in takrat se število stav pri nas kar precej poveča. Ampak držite se prvega pravila, športne stave naj se nikoli ne vplačajo na svojega favorita, razen v primeru, ko je ekipa, za katero navijate sami že od otroštva, res velik in izrazit favorit. Na tako ekipo stavite s srcem in ne z glavo in to se po večini ne izide dobre. Seveda pa je treba pred vplačilom vsake športne stave dobro preveriti razmere v ekipi.

Pravilno športne stave vzamejo kar nekaj časa

športne stave na priljubljeno moštvo

Čeprav se vam zdi, da moštvo ali pa posameznika v individualnem športu dobro poznate, pa temu ni tako. Lahko je doživel kdo kakšno poškodbo, ima težave v družbi ali pa v zasebnem življenju in to hočeš nočeš vedno vpliva na človeka, zato pred športne stave preverite zadnje novice v povezavi z moštvom oz. posameznikom, na katerega lahko vpliva kakršen koli dejavnik in šele nato izvedite vplačilo. Seveda pa vam bo to vzelo kar nekaj časa, zato ne moremo reči, da si za vplačilo posamezne športne stave ali pa celo celega stavnega listka z več dogodki, vzamemo kakšnih deset morda dvajset minut. Lahko seveda, ampak v tem primeru ne računajte na to, da vam bodo športne stave prinesle lep zaslužek, bolj boste nekje na ničli ali pa morda nekaj v minusu ali pa morda malenkost v plusu.

Športne stave naj bodo hobi

Če se ne odločate za razvoj kakšnega boljšega programa oz. opreme za spremljanje razlik v kvotah med več različnimi stavnicami, potem je bolje, da imate športne stave kot hobi, ko se vsak dan ali nekajkrat na teden usedete pred računalnik, preberete novice in pomembne dogodke in potem izvedete vplačila.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar