E-objave

Objave iz vseh vetrov

Po tablični računalnik na A1

/
/
/
1145 Views

Trgovin, kjer se lahko pogledajo in kupijo tablični računalniki, je kar nekaj, na vas pa je, da si izberete, kje si jih boste pogledali in opravili nakup. Dejstvo pa je, da je največja razlika med ponudbami ravno v načinu plačila. Pravzaprav sploh nima nobenega pomena, da si pogledate, kateri tablični računalniki so na voljo, pomembne so karakteristike tablice. Zato raje pridobite natančno specifikacijo in v kolikor vam je prodajalec ne more zagotoviti, lahko pobrskate tudi po spletu, vendar pa res pazite na točen zapis modela in letnico izdelave, saj so lahko občutne razlike. Če so vam všeč neki malo dražji tablični računalniki, potem je najbolje, da nakup opravite na obroke. A1 je idealna rešitev v tem primeru, saj se dobijo vrhunski tablični računalniki, ki so tudi najbolj zanimivi v danem trenutku, pri čemer pa ne boste imeli prav nobenih obresti zaradi obročnega odplačila.

Pri A1 celo ugodnejši tablični računalniki

Seveda se lahko v tem podjetju tablični računalniki tudi odplačajo takoj in ni nujno potrebno plačevanje na obroke. Vendar pa se to skoraj da ne splača, glede na to, da so tablice pri A1 ugodnejši, če jih vzamete na obroke, pri tem pa obroke celo plačujete 24 mesecev, kar pomeni, da se strošek nakupa izredno porazdeli. Zaradi tega se lahko gledajo celo malo boljši in dražji tablični računalniki, saj razlika v znesku mesečnega obroka res ni visoka

Tablični računalniki skupaj s SIM

Veste kaj pa je še najboljši razlog, da se tablični računalniki res kupijo pri tem podjetju? To, da lahko pri njih dobite na mesečno vezavo skupaj s tablico tudi SIM kartico z zakupljeno količino prenosa podatkov, tako da imate dostop do interneta povsod, ne pa da apartma za letni dopust zbirate na podlagi tega, če je na voljo internet ali ne in ne da se s tablico usedete v tisti bar, ki ima Wi-fi, enostavno tako postanete bistveno bolj svobodni.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar