E-objave

Objave iz vseh vetrov

Udobne ženske majice za vsak dan

/
/
/
1093 Views

Večina žensk zagovarja mnenje, da morajo biti pripadnice ženskega spola tudi doma urejene in lepe. Vedno je lepo pogledati urejeno žensko v čistih oblačilih in ne nekoga v umazanih in raztegnjenih cunjah, češ doma sem pa lahko taka. Veliko žensk se lepo uredi za odhod iz hiše (za opravke, službo, potovanje itd.), a kar nekaj jih pozabi na urejenost, takoj ko prestopijo prag hiše. Zato pa pridejo prav udobne ženske majice, ki jih lahko naročimo kar po spletu v različnih barvah. Tako lahko izberemo enostavne ženske majice z dolgimi in kratkimi rokavi ali brez rokavov.

Različne vrste ženskih majic

Ženske majice lahko uporabljamo povsod. Najpogosteje jih lahko imamo za sproščene opravke in dneve, ko nismo v službi ali se ukvarjamo s kakšnim hobijem. Lahko kupimo tudi posebne ženske majice: smešne, zgodovinske, sexy, navijaške ali športne ženske majice. Izbire je ogromno. Vzemimo si čas in izberimo kakšen zanimiv napis ali sliko na majici, zanimivo barvo in kroj ženske majice. Prav tako moramo imeti takšnih preprostih bombažnih ženskih majic več na razpolago. Sploh v poletnih dnevih, ko se moramo večkrat preobleči. Zato si dajmo duška in kupimo več majic, saj so cene zelo ugodne.

bela ženska majica brez rokavov

Vzdrževanje bombažnih oblačil

Bombažne ženske majice so najbolj enostavne za vzdrževanje. Enostavno jih operemo v pralnem stroju na 40 stopinj z navadnim pralnim prahom ali gelom. Kot pri ostalih oblačilih, pazimo, da operemo približno enake barve oblačila skupaj in jih nato posušimo. Pri sušenju v sušilnem stroju na visoki temperaturi pa je bombaž dovzeten za krčenje, zato to upoštevajmo tudi ob nakupu ženske majice.

 

Majice za vse starosti

Takšen enostaven tip oblačila, s katerim ni veliko dela, je najbolj priljubljen za nošenje med vsemi ženskami, ne glede na starost. Ženske majice nosijo mlade najstnice, mamice, gospe v zrelih letih in tudi naše babice. Pomembno je le, da izberemo pravo velikost ženske majice. Oblačilo nas ne sme nikjer tiščati in vezati, ne sme biti preohlapno in v njem se moramo počutiti udobno. Udobje in urejenost pa sta najpomembnejši za dobro počutje.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar