E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kaj vse nam omogočajo pametne zapestnice

/
/
/
1126 Views

Današnji čas vam ponuja številne pametne pripomočke, ki vam pomagajo spati bolj kakovostno, vas vabijo k gibanju in so lahko obenem še čudovit sodobni modni dodatek. Med take naprave uvrščamo tudi pametne zapestnice.

Z vami vse ure in dni v tednu

Pametne zapestnice, ki jih pogosto imenujete tudi fit zapestnice, se z vami lahko družijo ves čas. Podnevi spremljajo vaše korake in porabljene kalorije; ponoči spremljajo aktivnost vašega spanca. Namenjene so vsem, ki želijo uživati bolj zdrav način življenja. Z njihovo uporabo boste lahko zelo hitro spremenili svoje poglede na aktivnosti, prehranjevanje, hojo, spanje in še kaj.

Naprave za povezljivost

Za pametne zapestnice je značilno, da se lahko povezujejo z veliko večino sodobnih naprav. Zapestnica se tako lahko poveže z vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Določeni modeli pametnih zapestnic se lahko na primer povežejo tudi z merilniki srčnega utripa. Če boste to storili tudi vi, boste tako prilagodili svojo vadbo svoji kondicijski pripravljenosti.

pametna zapestnica

Naprave za merjenje spanca

Pametne zapestnice poleg številnih drugih koristnih funkcij lahko beležijo cikel vašega spanja. V aplikacijo na pametni napravi vam lahko sproti pošiljajo obvestila o tem, kakšen je bil vaš pretekli spanec. Tako boste preko aplikacije že zjutraj dobili podatek o tem, kako dolgo ste spali, kolikokrat ste se vmes zbudili, koliko časa ste bili v globokem spancu, kako nemirni ste med spancem ter podobno.

Naprave za merjenje gibanja

Pametne ali fit zapestnice vaše gibanje lahko merijo 24 ur na dan in to vseh sedem dni v tednu. Tako spremljajo vaše prehojene korake, pretečeno razdaljo, porabljene kalorije in vas tudi opozarjajo na predolgo sedenje. Svoji zapestnici lahko na primer sporočite, da želite opozorilo na gibanje vsaki dve uri ali na nek opomin, če je dnevni cilj prehojenih korakov ali izgubljenih kalorij na zadovoljivi ravni. Tako boste lahko najlažje vedeli, ali je bil vaš dan dovolj aktiven ali ne.

Zapestnice v spletni trgovini

Če vas je prispevek o pametnih oziroma fit zapestnicah prevzel, potem sklepamo, da jo tudi sami želite imeti. Najbolje bo, da sebi primerno poiščete kar v spletni trgovini, kjer boste lahko izbirali med številnimi različicami zelo kakovostnih zapestnic.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar