E-objave

Objave iz vseh vetrov

Vse za dekliščino tudi na spletu

/
/
/
1793 Views

Zagotovo so nekateri dogodki v našem življenju edinstveni in tudi neponovljivi. Med njimi je zagotovo tudi poroka in pred njo še nekaj dogodkov, ki se jim nekateri ne morejo nikakor odreči. Dekleta vsaj teden dni pred poroko priredijo dogodek, ki se mu reče dekliščina. V resnici gre za pravo dekliško zabavo, ki skorajda ne pozna meja. Da bo zabava še bolj živa, nora in posebna pa zagotovo ne smejo manjkati nekateri pripomočki ter tudi darila, ki vsekakor sodijo na tovrstni dogodek, ki mu ni para.

Danes se dekliščine zelo rezlikujejo med seboj. Ene so bolj umirjene, spet nekatere so bolj divje. Ne glede na to kako bo potekala dekliščina je pomembno, da se pri tem dobro zabavate.

Potrebna je prava organizacija

Da bo dekliščina potekala v takem duhu, kot se seveda spodobi, pa je torej najprej potrebna prava organizacija. Ta vključuje pravo mesto ter čas. Najpogosteje je to kako primerno samotno mesto izven kraja, kjer stoji koča, najbolj primeren dan pa je sobota ali petek. Seveda brez prave pijače in hrane ne gre. Dekleta imajo rada žar ali pa kaj podobnega. Poleg tega pa je potrebno pripraviti tudi primeren program, ki vključuje zabavne igre, pri katerih so zaželeni številni pripomočki. Slednji so lahko nagajive narave in če so dekleta dovolj odprta za vse to, potem še toliko bolje. Dekliščine se pogosto organizirajo v vaških kulturnih domovih ali lovskih kočah. V trendu so postale tudi dekliščine v tujini, ko se nevesta z vsemi svojimi najboljšimi prijateljicami odpravi v tujino na nepozabno zabavo.

Igre morajo biti zabavne. Večina iger vsebuje različna gospodinjska opravila na katera se mora bodoča nevesta pripraviti, da bo lahko skrbela za skupno gospodinjstvo. Pogosto mora nevesta prodajati kakšno stvar svojega bodočega moža, kekse v obliki spolovil, se naličiti z zaprtimi očmi ali izdelati lutko svojega bodočega moža. Prijateljice imajo nosijo po meri izdelane tematske majice na katerih je na veliko izpostavljen dan d.

Ko izbirate ustrezni motiv za majice za dekliščino predlagamo, da se dobite na kavi in naredite tako imenovani “brainstorming idej za dekliščino”. Tako vam idej za dekliščino ne bo zmanjkalo. Če je katera že bila na kakšni dekliščini je to velika prednost, saj pozna potek dekliščine. Pri organizaciji dekliščine je potrebno pomisliti tudi na samo varnost vseh udeleženk. Zato predlagamo, da si za ta posebni večer najamete voznika ali celoten avtobus. Tako si boste lahko vse privoščile kozarec vaše najbolj priljubljene osvežilne pijače brez slabe vesti.

Darila so vsekakor dobrodošla

Dekliščina pa je pravi trenutek tudi za obdarovanje dekleta, ki se bo v kratkem poročilo. Pri izbiri daril smo prav tako lahko malce nagajivi, obenem pa pazimo, da podarimo tudi kaj uporabnega. Nekaj, kar bo dekle potrebovala tudi v času, ko bo že poročena. Lahko je to darilo, ki bo prav prišlo tudi za njene otroke ali pa moža. Kakšno darilo izbrati je seveda odvisno od bodoče neveste.

dekliščina

Preden se odpravimo na zabavo, nujno pobrskajmo po spletu

Organizacija dekliščine je poseben dogodek tudi za nevestino pričo. Saj le-ta mora organizirati nepozabno dekliščino. Na spletu je veliko idej in primerov dobre prakse praznovanja. Na praznovanje prinesemo pripomočke za zabavo ter primerna darila. Toda, kje kupiti ravno taka, ki so primerna ravno za ta dogodek? Splet je idealna rešitev, na katero se lahko zanesemo tudi v času, preden odidemo na slavnostni dogodek. Smešne izdelke namreč naročimo ter kupimo na enem mestu, in sicer v izbrani spletni trgovini Svašta.hr.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar