E-objave

Objave iz vseh vetrov

Prevozi na letališče Brnik tudi za vas

/
/
/
1029 Views

Potem ko se odločite za potovanje z letalom v tujino, si priskrbite letalsko vozovnico in načrtujete, kako bo potekalo vaše potovanje, se med drugim pojavi tudi vprašanje, kako prispeti do letališča. Če načrtujete daljše potovanje, je negotovo pustiti svoj avtomobil na parkirišču v bližini letališča ves čas potovanja, za uslugo prevoza do letališča se lahko dogovorite s prijateljem, znancem ali sorodnikom. Storitev prevoza do letališča pa lahko naročite tudi pri podjetju, ki je specializirano za prevoze oseb. Prevozi na letališče Brnik Point2point podjetja so specializirani prav za ta transfer ljudi, seveda pa ponujajo prevoze tudi na ostala letališča.

organizirani prevozi na letališče

Rezervirajte si prevoz na letališče že danes

V okviru načrtovanja potovanja z letalom v tujino si rezervirajte tudi prevoz na letališče. S ponudnikom prevoza se natančno dogovorite glede časa odhoda, pri tem pa pazite, da boste na letališče prišli pravočasno. Poleg tega se dogovorite tudi za lokacijo odhoda na letališče, morebiti želite prevoz z domačega naslova, ponudnik prevoza vam bo to omogočil, za kar boste verjetno morali nekaj doplačati. Pri načrtovanju potovanja z letalom poskrbite tudi za prevoz z letališča domov. Dogovorite se, da vas voznik ob prihodu z letala pričaka na letališču. Ob naročilu prevoza se pozanimajte tudi za voznikove kontaktne podatke, na primer telefonsko številko, lahko tudi e-naslov. Če ste tujec in potrebujete prevoz na letališče, ker se vračate v domovino, se pozanimajte, ali se boste z voznikom lahko sporazumevali v tujem jeziku, na primer v angleščini ali nemščini.

 

Prevozi na letališče Brnik Point2point za skupine

Ste se znašli v vlogi organizatorja letalskega potovanja za skupino ljudi in boste odleteli z brniškega letališča? Verjetno morate poskrbeti tudi za prevoz celotne skupine do letališča. Gotovo boste želeli skupino pripeljati do letališča varno, pa tudi udobno in ugodno. Prevozi na letališče Brnik za skupine so na voljo pri Point2point. Njihovi prevozi na letališče Brnik pa so varni, zanesljivi in udobni.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar