E-objave

Objave iz vseh vetrov

Pirnar vhodna vrata združujejo najboljše iz naših gozdov in delavnic

/
/
/
1016 Views

Pirnar je podjetje s petdesetletno tradicijo, ki proizvaja vhodna vrata najvišje kakovosti. Naših pet trenutnih kolekcij predstavlja vhodna vrata v različnih stilih, materialih in velikostih, med katerimi vsak najde nekaj zase. Vhodna vrata Pirnar so sinonim najvišje kakovosti, kar potrjuje izpolnjevanje vseh standardov in zahtev modernega evropskega trga. Pirnar vhodi so poznani pirom meja domovine in s ponosom smo si ustvarili ime na najzahtevnejših evropskih tržiščih. Samo eleganten, a obenem estetski vhod lahko zadovolji potrebe zahtevnih kupcev. Za Pirnar mojstre ni nič nemogoče. Zato so naša vhodna vrata prilagojena številnim izkušnjam na terenu in oblikovalskim trendom, ki so si jih pridobili naši oblikovalci. Z njimi združujemo tudi inovativne rešitve, tudi na področju varnosti. Vhodna vrata vam izdelamo tudi po meri ter tako uresničimo skrite želje glede sloga vašega doma. Tako so lahko vrata uporabljena kot samostojen poudarek na sicer diskretno vizualno zunanjo podobo. Pri nas je možen vsakršen slog in vsaka barva, pri čemer za nekatere – drznejše je, bolje je.

Kakovostna vhodna vrata Pirnar

Večna tradicija in toplina: Pirnar vhodna lesena vrata za vaš dom

Vendar pa niso vsi Pirnar vhodi ekstravagantni ali masivni, zlasti če vanje namestite vhodna lesena vrata. V tem primeru se vam prikupijo z večno eleganco. Nikakor ni mogoče zanikati naravne lepote lesenih vrat. Včasih so sicer bila nekoliko bolj zahtevna za vzdrževanje, saj jih je bilo treba redno vzdrževati, da se prepreči bledenje. Tudi tukaj smo pri Pirnarju težili k izboljšanim tehnikam izdelave, zaradi katerih so vhodna lesena vrata naše izdelave veliko bolj odporna na poškodbe, pa tudi na upogibanje zaradi vlažnosti in temperaturnih sprememb. Tudi po tem prednjačimo pred konkurenco, saj ne moremo nikoli razočarati svojih strank. Vedno težimo zgolj k najbolj naprednim rešitvam, kar velja tako za obdelavo materialov kot delovni proces in varnostno zaščito naših izdelkov.

Nikoli preveč elegantna ali moderna: vhodna vrata s steklom

Če imate radi bolj prepustne modele vrat, so za vas pravšnja naša vhodna vrata s steklom. To je izjemno estetska opcija, ki sledi trendom oblikovanja pri glede več stekla na vhodnih vratih. Vse več teženj je namreč v smeri nameščanja delnih svetlobnih elementov, tudi sveti, v vrata, da bi prinesli več svetlobe v dom. Ne samo, da dodajanje steklenih plošč poveča naravno svetlobo na vhodu, temveč omogoča tudi lastniku, da se izrazi. V kolekcijah, ki smo jih oblikovali pri Pirnarju, imamo številne modele kombinirane s steklom, tako v lesenih kot aluminijastih vratih. Ni omejitev glede sloga ali velikosti. Nove oblike, zasnove in konfiguracije steklenih elementov je sedaj mogoče ustvariti v skoraj neskončnem številu kombinacij. Mimo so časi, ko so bila vrata sestavljena iz osnovnih lesenih vratnih plošč ter ene ali dveh preprostih stranskih luči. Vse se je spremenilo v zadnjih nekaj letih, zlasti pa z več veljave, na kateri pridobiva kvalitetno preživljanje prostega časa v domačem okolju. Ko se zavedamo, da imamo prostega časa vedno manj, ga lahko začnemo uživati kakovostno v družbi najbližjih. Prvi korak k temu je ustrezna ureditev našega stanovanja, ki se začne z vhodom. Pri Pirnarju vam pomagamo, da resnično postanete gospodar svojega dvorišča in se v njem počutite kar najbolje. Z našimi strokovnjaki boste našli rešitev za svojo situacijo. Vse modele vrat najdete na naši spletni strani. Za boljše predstave pa vas vabimo na obisk v naše razstavne prostore, kjer si boste vse lahko ogledali v živo ter se pogovorili s strokovnjaki. Nič ni nemogoče za naše mojstre, zato se ne ustrašimo nobene zahtevne naloge. Vrata izdelamo tudi po naročilu, zato se nam oglasite in nam zaupajte svoje želje. Morda ste ravno včeraj spet razmišljali o novem stilu vhoda, zdaj je pravi čas zanj. Čakamo vas na telefonu, elektronski pošti ali osebno, da se nam oglasite.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar