E-objave

Objave iz vseh vetrov

Seat – pooblaščeni servis vozil različnih modelov in tipov

/
/
/
1038 Views

Pooblaščeni servis avtomobilov Seat je nedvomno najboljša izbira za vse, ki si lastite vozilo omenjene znamke. Če boste svoj Seat zaupali mojstrom, ki so pooblaščeni za izvajanje servisa  za točno to znamko avtomobilov, bo rezultat zagotovo najboljši. Pooblaščeni ponudniki storitve imajo dovolj najnovejšega znanja oz. dostop do vseh informacij, ki so potrebne za to, da bo popravilo zares izvedeno v skladu s strogimi smernicami in z upoštevanjem navodil proizvajalca. Obenem pa ima pooblaščeni servis – za Seat in druge znamke vozil – na razpolago primerno orodje in ustrezne nadomestne dele.

Vozite avto znamke Seat? Pooblaščeni servis Špan vam je na uslugo!

Kam se torej odpraviti, če imate v lasti Seat? Pooblaščeni servis Špan je zagotovo ena najboljših izbir. Pooblaščeni servis vozil Seat izvajamo v sodobno opremljeni delavnici, ki se nahaja na Brezovici pri Ljubljani, na naslovu Tržaška cesta 547. Za profesionalno izvedbo potrebnih popravil in drugih storitev, za katere smo pooblaščeni, bo poskrbela naša ekipa zaposlenih, ki združuje izkušene strokovnjake z obilo znanja. Skrbimo za stalno izobraževanje naših zaposlenih, saj se zavedamo, da gre za področje, kjer se spremembe dogajajo zelo hitro. Tako je nujno, da ostanemo v koraku s časom, saj lahko posledično svojim strankam ponudimo zares vrhunsko storitev, kar je seveda naše najpomembnejše poslanstvo. Kakovostno izveden pooblaščeni servis – za Seat in vozila vseh drugih znamk – je namreč osnova udobne, predvsem pa varne vožnje, zato je pomembno, da pooblaščeni servis opravi nekdo, ki je za to resnično usposobljen in ki bo pri delu pozoren na vsako podrobnost. Pooblaščeni servis močno zmanjša nevarnost za nezgode, hkrati pa za resnejše okvare, ki bi bile najverjetneje povezane z zelo visokimi stroški. Poleg vrhunske kakovosti storitev nas odlikuje nadpovprečna hitrost. Za pregled in morebitna popravila poskrbimo v izjemno kratkem času, četudi se izkaže, da so potrebni kompleksnejši posegi.

pooblaščeni servis avtomobilov znamke seat

Servis vozil Seat Ibiza, Seat Leon in Seat Cordoba ter servis drugih modelov

Ponosni smo, da se vsakodnevno povečuje število zadovoljnih strank, ki jih je prepričala kakovost storitev, ki jih ponuja naš pooblaščeni servis. Seat Leon, Seat Cordoba in Seat Ibiza sodijo med najpogostejše modele vozil, s katerim se srečujemo pri svojem delu. Seveda pa obenem poskrbimo za druge modele vozil znamke Seat. Pooblaščeni servis Špan pride v poštev še za modele Toledo, Arosa, Altea, Exeo, Alhambra, Malaga, Marbella, Ronda,  Tarraco, Arona, Ateca itn., pri čemer so vključeni vsi tipi/letniki naštetih modelov. Pri svojem delu se vedno prilagodimo specifikam posameznega vozila, saj je nujno upoštevati vse podrobnosti, četudi se zdijo na prvi pogled razlike med tipi avtomobilov minimalne. Zavedamo se namreč, da so detajli še kako pomembni in da ne smemo prav ničesar prepuščati naključju.

Dejavnosti, s katerimi se ukvarja naš pooblaščeni servis Seat

Pravi naslov smo torej za vse, ne glede na model in tip vozila Seat. Pooblaščeni servis Špan vam ponuja najrazličnejše storitve. Mnogi nas denimo obiščejo preprosto zato, ker je treba poskrbeti za redno vzdrževanje ali preglede avta. Prav tako smo vam na voljo v primeru, da potrebujete popravilo, za katerega želite uveljavljati garancijo. Kombinacija bogatega znanja in vrhunskega orodja nam omogoča izjemno natančno diagnostiko morebitnih težav, nato pa poskrbimo za njihovo hitro in profesionalno odpravo. Po potrebi vam priskrbimo potrebne originalne nadomestne dele. Med dejavnosti, s katerimi se med drugim prav tako ukvarjamo, so menjava stekel, karoserijska popravila, poliranje avtomobila, menjava izpušnega sistema, vulkanizerske storitve in meritve geometrije podvozja. Poleg tega, da smo pooblaščeni servis za vozila Seat (Cordoba, Ibiza, Leon idr.), pa smo leta 2010 s ponosom prevzeli vlogo pooblaščenega serviserja še za avtomobile znamk Škoda in Volkswagen, pri čemer smo pooblaščeni tudi za popravila gospodarskih vozil Volkswagen.

Hitri servis – Seat in druge znamke osebnih vozil

Obiščete pa nas lahko tudi v primeru, da se zanimate za hitri servis (Seat Ibiza, Cordoba, Leon itn. ali hitri servis katerega koli drugega vozila, ne glede na to, za katero znamko, model in tip osebnega vozila gre). Ta vključuje odpravo težav, povezanih z zavorami ali blažilci, preverjanje in popravilo avtoelektrike, menjavo akumulatorja ter olja in filtrov ter sanacijo pnevmatik. Na razpolago smo vam za podrobnejše informacije – z veseljem odgovorimo na vprašanja, povezana s storitvami, ki vas zanimajo. Omenimo naj še, da je ena izmed dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo, med drugim še cenitev škode, ki je nastala na avtomobilu. To velja za avtomobile, ki so zavarovani pri eni od naslednjih zavarovalnic: Triglav, Tilia, Maribor ali Adriatis Slovenica. Če je torej na vašem vozilu nastala škoda, za katero bi želeli uveljavljati kasko zavarovanje, se čim prej oglasite na naslovu Tržaška cesta 547, na Brezovici pri Ljubljani, da uredimo vse, kar je potrebno za prijavo. S tem pa se nabor naših dejavnosti še zdaleč ne izčrpa. Na voljo smo npr. vsem, ki vas zanima globinsko čiščenje vozila, ki zajema zunanje pranje in temeljito čiščenje notranjosti, ali registracija avtomobila,  ponujamo pa vam še hrambo vozil za daljše časovno obdobje, kar med drugim vključuje počitniške prikolice oziroma avtodome.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar