E-objave

Objave iz vseh vetrov

Parketarstvo je trajnostno in naravno

/
/
/
812 Views

Slovenska podjetja, ki želijo dolgo uspešno poslovati, se odločajo za uvajanje trajnostnih poslovnih strategij. To pomeni delovanje, ki ščiti in ohranja naravo, pomeni pa tudi uporabo trajnostnih materialov. Eden od takih je les, saj je naraven, obnovljiv in ne škoduje okolju. Obrt parketarstvo ga zato uporablja za izdelavo čudovitih tal. Estetski vidik pa je na drugem mestu. Na prvem je njegova vzdržljivost. Če za parketarstvo najamete pravega mojstra, boste imeli vzdržljiva tla še dolga leta. Vzdrževali jih boste preprosto in hkrati boste uživali prednosti dobre izolacije. Resnično predani naravi in zelenega načina življenja bodo strokovnjaku za parketarstvo zaupali nalogo polaganja parketa.

parketarstvo je okolju prijazni

Parketarstvo prehiteva keramiko

Nekaj časa dejavnost parketarstvo ni bila v ospredju. Ljudje so se odločali za keramični pod. Priljubljeni so bili tudi laminat, tapison in linolej. Preproge, ki so ga pokrivale, so nase privlačila prah in umazanijo. Skrbele so tudi, da stanovalce ni zeblo v noge. Danes dobro parketarstvo prežene potrebo po prašnih preprogah. Ni dobrega razloga, da bi prekrili prelepa tla iz lesenega mozaika. Vnesite v svoj dom nekaj naravne topline. Za to lahko poskrbi izkušen parketar, ki se je izučil obrti parketarstvo. Ta zadnja leta ponovno prihaja v ospredje, ko so ljudje vedno bolj okoljsko ozaveščeni. Posebej ti, ki živijo v mestu, med samim betonom in asfaltom, si želijo biti v stiku z naravo.

Parketarstvo uporablja več vrst lesa

Pri delu mojster za parketarstvo uporablja različne vrste lesa. Ploščice iz njega se lahko položijo zunaj ali v vseh notranjih prostorih, tudi v kopalnici. Izberete lahko temne ali svetle odtenke, takšne ki so povsem po vašem okusu in pristajajo k vašemu pohištvu. Ni treba, da so v vsakem prostoru enake. Prednosti so da vam ne bo drselo in hoja po njih bo prijetna. Prijetno se bodo počutili posamezniki, ki imajo alergije. Dober občutek pa bo izhajal tudi iz dejstva, da delujete v skladu z okoljem.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar