E-objave

Objave iz vseh vetrov

Donat Mg za še več zdravja

/
/
/
926 Views

Kot veste, hrana lahko izjemno vpliva na vaše počutje in ne nazadnje tudi na zdravje. To pomeni, da se po uživanju določene vrste živil počutite odlično, po uživanju nekaterih živil pa ne prav dobro. Pogosto čutite posledice, med katerimi je tudi zaprtje. K sreči na trgu obstajajo številna odlična sredstva, ki lahko učinkovito rešujejo tudi take težave, kot je zaprtje, in vam zato ni treba hoditi k zdravniku, razen v primeru, če težave trajajo dlje časa. 

Ko vam nekdo potarna, da ga daje zaprtje, mu verjetno priporočate Donat Mg, ki je na trgu prisoten že zelo dolgo časa. Dokazano je, da za vrsta pijače na telo človeka zelo dobro vpliva, še posebej pa takrat, ko se sooča z zaprtjem. 

Zaprtje je značilnejše za starejše ljudi 

Donat Mg pogosto uživajo starejše generacije ljudi, za katere je značilno, da se pogosto spopadajo z zaprtjem. Vsekakor pa to ne pomeni, da do zaprtja ne more priti pri mlajših generacijah. Lahko trdimo, da zaprtje ne izbira let, torej so zaprti lahko tudi vaši malčki, ki jim morate v takšnih težavah ustrezno pomagati. 

Donat Mg je zato vedno dobro imeti pri sebi. Na trgu je ta zdravilna pijača, kot jo mnogi radi poimenujejo, dobro dostopna. Kupite jo lahko v vsaki trgovini z živili, v plastenki, še bolje pa je, če jo kupite kar v steklenici. Možen je nakup v več različicah; 0,5 litra, 0,75 litra ter 1 liter. 

Donat Mg proti zaprtju

Pravilno pitje Donata 

Vsekakor pa Donat Mg ni pijača, ki bi jo pili kadar koli in v neomejenih količinah, seveda če, želite, da bi vam kar se da najhitreje pomagala pri vaših težavah. Najbolje je, da pijačo pijete zjutraj na tešče, na primer od 0,2 do 0,3 litra. Pomembna je tudi temperatura. Strokovnjaki vam bodo priporočali, da naj bo pijača sobne temperature. Nato jo pijte še zvečer, in sicer pred večerjo; približno 0,2 litra sobne temperature. Če je možno pijačo zaužijte kar naenkrat oziroma čim hitreje. 

Ta postopek pitja ponavljajte, dokler se vam težave z zaprtjem popolnoma ne umirijo oziroma ustavijo. Če pa se soočate s kronično obliko zaprtja, je najbolje, da Donat Mg v vašem življenju postane stalnica, kar vam bo svetoval tudi vaš osebni zdravnik. 

Še drugi nasveti za izboljšanje prebave in zaprtja 

Vsekakor pa Donat Mg ni edina rešitev za preprečevanje oziroma zdravljenje prebave ali zaprtja. Pomembno je, da v času tovrstnih težav pa tudi sicer pazite na prehrano in da se veliko gibljete. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar