E-objave

Objave iz vseh vetrov

Velika doza adrenalina in prijetnih spominov

/
/
/
669 Views

Včasih se je dobro preizkusiti v kakšni adrenalinski športni dejavnosti. Takšna sprememba na vas lahko zelo dobro vpliva. Morda je za vas dovolj že spust po nekoliko strmejšem klancu. A po drugi strani bi morali kdaj pa kdaj poskusiti nekaj, česar do sedaj še niste, na primer skok s padalom ali spust po deroči reki.

Sicer pa so adrenalinski skoki s padalom pri nas priljubljena dejavnost, ki se je udeležujejo mlajše pa tudi starejše generacije. Za tovrstni podvig ne potrebujete prav nobenega posebnega znanja, saj vas na vse potrebno pripravijo na mestu samem. Vse, kar morate imeti s seboj, je le nekaj malega poguma in seveda dobra volja.

Kakovostno preživljanje počitniškega časa

Nekoliko več adrenalina si lahko privoščite v času dopusta oziroma počitnikovanja. Skoki s padalom so vsekakor pogostejši v poletnem času, ko večina ljudi uživa na zasluženem dopustu. Ni treba, da samo poležavate na plaži ali pa da se zadržujete v prijetni senci. Od počitnic boste veliko več odnesli, če se boste tudi primerno rekreirali.

Na seznam dogodkov za letošnji dopust si zato ne pozabiti dodati skokov s padalom ali kaj podobnega. Že sedaj pa si lahko ogledate vsa mesta, kjer skoki s padalom sploh lahko potekajo.

Adrenalinski šport

Adrenalinski podvig v bližini vašega doma

Skoki s padalom so pri nas organizirani v kar nekaj krajih. Morda tudi v neposredni bližini vašega doma. Če so, potem ste se takšnega adrenalinskega podviga verjetno že lotili. Po drugi strani vas verjetno mika, da bi s padala skočili nekje drugje; v kraju, ki vam je manj poznan.

Ker je ponudbe za skoke s padalom pri nas res veliko, je najbolje, da si seznam ponudnikov iz določenih krajev oziroma območij najdete kar s pomočjo spleta. Označite si vsaj tri najmikavnejše ponudbe ter si izpišite kontakt podjetja, ki vam ponuja storitev skoki s padalom.

Sezona skokov s padalom

Glavna sezona skokov s padalom je od začetka aprila do konca novembra. Ko boste brskali po spletu boste ugotovili, da se skoki s padalom izvajajo po različnih letališčih, saj so tam omogočena najboljša pa tudi najvarnejša letala.

Skoki s padalom se tako izvajajo, na primer na letališču v Lescah, Portorožu, Slovenj Gradcu, Bovcu. In kar ne še posebej mikavno: svoj skok boste lahko celo posneli. S posnetkom boste lahko svoj skok ponovno podoživljali in ga seveda pokazali tudi drugim.

Skoki s padalom je storitev, ki je cenovno dostopna za prav vsakogar med vami. Spletno ponudbo lahko preverite že sedaj.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar