E-objave

Objave iz vseh vetrov

Cevni grelci za izjemno široko področje uporabe

/
/
/
686 Views

Grelne naprave so zlasti znani po tem, da imajo zelo široko področje uporabe. Zaradi materialov in dimenzij so namreč zelo prilagodljivi. Uporabljajo pa se zlasti za gretje tekočin, zraka, strojev. Prav tako se ponekod uporabljajo tudi za ogrevanje kemikalij, goriv, olj ter ne nazadnje za vžig sekancev, peletov.

Cevni grelci se lahko oblikujejo glede na skladnost z zahtevami posameznega naročnika. Izdelujejo se v različnih premerih. Zlasti glede na medij ogrevanja pa se pri izdelavi izbere tudi ustrezen material ter površinska napetost cevnega grelca.

Grelci s hladnimi rebri

Cevni grelci se delijo na več različnih vrst. Med njimi so tudi grelci s hladnimi rebri. Uporabljajo se zlasti za ogrevanje zraka in proizvodnjo pare. S pomočjo hladilnih reber se poveča grelna površina ter prav tako izboljša odvod toplote.

Na primerna mesta se jih pritrdi z vijaki ali pritrdilnimi ploščicami. Sicer pa na trgu obstajajo še številne druge vrste, ki so vam na ogled na voljo tudi na spletu.

Cevni grelci

Spletna prodaja cevnih grelcev

Cevni grelci so vam na ogled na voljo tudi na spletu. Na njem si lahko preberete vse koristi, ki vam jih grelci omogočajo, obenem pa si na določenih mestih grelce lahko zagotovite tudi po izjemno ugodni ceni.

Cevne grelce vam ponudnik lahko naredi po vaši meri. Pri izbiri ponudnika bodite zlasti pozorni na reference podjetja in ne toliko na samo ceno izdelkov. Sicer pa je najbolje, da se z izbranim podjetjem najprej povežete, na primer s pomočjo spletne pošte ali telefonskega pogovora ter se dogovorite o vsem potrebnem.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar