E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kuhinje po meri povsem spremenijo videz doma

/
/
/
690 Views

Kakovostno izdelane in funkcionalne kuhinje po meri spremenijo videz vašega doma, izboljšajo notranji interjer, povrnejo stilsko skladnost in se prilagodijo vašim željam in okusom. Načrtovanje novega pohištva prinaša s seboj odločitve o materialih, barvah, dimenzijah, dekorju, ob svetlobah in drugih pohištvenih elementih.
Prav tako lahko izbirate med različnimi stili in poudarite želen slog z elementi, kot so omarice, pulti oziroma delovne plošče, ročaji, svetila in drugo. Izbrane kuhinje po naročilu so lahko moderne in klasične ali pa jih naročite v podeželskem in sodobnem retro stilu. Nenazadnje pa je pri izbiri najbolj pomembna kakovost, dovršen dizajn, funkcionalnost in dolga življenjska doba.

Kakovostne kuhinje po meri so trajne

Ker pohištva ravno ne kupujete vsak dan, najverjetneje tudi pričakujete, da bo trajalo še dolgo časa od nakupa. Zato je pomembno, da so kuhinje po meri izdelane iz kakovostnih in trajnih materialov. Pri tem je še posebej pomembno, da za delovni pult izberete trden in neuničljiv material, saj boste to površino vsakodnevno uporabljali.
Med bolj priljubljenimi trpežnimi materiali za izdelavo pohištvenih elementov je masiven les, ki je nato dodatno zaščiten z barvnim lakom, pri tem pa lahko izbirate med različnimi barvnimi odtenki.

Kuhinja po meri je trajna

Kuhinje po naročilu se prilagajajo prostoru

Velika prednost kuhinje po meri je v tem, da lahko vse pohištvene elemente prilagodite vašemu okusu in potrebam po funkcionalnosti. Prav tako lahko pohištvo povsem prilagodite osnovni postavitvi prostora in hkrati s tem izkoristite tudi tisti prostor, ki je bil do sedaj v kotu in ga niste uporabljali.
V večjem prostoru lahko pohištvene elemente kombinirate z otokom na sredini, kar bo služilo tudi kot mesto za druženja in pripravo hrane. Prilagajanje pohištva glede na dimenzije prostora pa ima največje prednosti prav v majhnih kuhinjicah, ki potrebujejo funkcionalnost na manjši kvadraturi.

Kuhinje po meri z gospodinjskimi aparati

Pri izbiri nove kuhinje po meri je potrebno izbrati tudi nove gospodinjske aparate, kot je pečica, hladilnik, kuhinjska napa, štedilnik in drugo. K temu spada tudi izbira pomivalnega korita, armatur, svetil in košev. Starih gospodinjskih aparatov ne boste mogli vgraditi v novo pohištvo, razen v primeru, da se dimenzije novega pohištva prilagajajo aparatom.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar