E-objave

Objave iz vseh vetrov

Urejena in čista delovna oblačila za gostinstvo na voljo za izposojo

/
/
/
875 Views

Vodilno evropsko podjetje na področju tekstilnih storitev Lindström z izpostavo v Logatcu nudi najem delovnih oblačil tudi za hotele in restavracije, pri čemer zagotavlja, da bodo kuharji, natakarji, pomožno osebje in drugi delavci vedno imeli čista in urejena delovna oblačila. Storitev poskrbi za prepoznavnost blagovne znamke in vpliva na zadovoljstvo zaposlenih. Delovna oblačila za gostinstvo v najemu so primerna tako za večje kot manjše restavracije, hotele in kavarne. Prednost je v časovni in stroškovni učinkovitosti s prihranki, saj gostinska oblačila prevzame in dostavi ponudnik, ki poskrbi tudi za skladiščenje, vzdrževanje in tedensko pranje. Storitev pa se obračuna glede na število zaposlenih.

Gostinska oblačila v standardiziranih kolekcijah

Delovna oblačila za profesionalno rabo so na voljo v standardizirani kolekciji HoReCaPro, ki je namenjena za potrebe restavracij, kuhinj, različnih gostinskih obratov in za pomožno osebje. Delovna oblačila za gostince so zasnovana tako, da poudarjajo estetski videz, praktičnost s prileganjem in udobjem nošenja, neovirano gibanje ter različne funkcionalne podrobnosti. Najem delovnih oblačil nudi številne možnosti, saj je mogoče ustvariti skladnost po meri s kombiniranjem srajc, hlač, bluz, kuharskih suknjičev in predpasnikov. Profesionalno krojena delovna oblačila za gostinstvo poskrbijo za urejen videz osebja, kar se posledično odraža tudi v izboljšani uporabniški izkušnji in podobi podjetja.

Delovna oblačila za kuharje na voljo tudi za izposojo

Vedno dostopna čista delovna oblačila za gostinstvo

Prilagodljive in ažurne storitve izposoje omogočajo, da so čista gostinska oblačila vedno na zalogi, zato imajo zaposleni v hotelih, restavracijah in drugih gostinskih obratih vedno dovolj oblek za delo. Ponudnik Lindström poskrbi za to, da so delovna oblačila na dogovorjen datum in ob dogovorjeni uri dostavljena neposredno v osebno omarico vsakega delavca. V istem času pa podjetje prevzame tudi uporabljena gostinska oblačila, ki jih je potrebno oprati. Storitve izposoje se prilagajajo sezonskim potrebam, zato lahko ponudnik skladišči delovna oblačila, ko hoteli, restavracije in gostinski obrati ne poslujejo s polno kapaciteto zaposlenih v določeni sezoni.

Industrijsko pranje za delovna oblačila

Industrijsko pranje se razlikuje od pranja doma, pri čemer nudi prihranke virov in hkrati zagotavlja varna in higienska delovna oblačila, iz katerih se varno odstrani vsa umazanija in tudi bolj trdovratni madeži. Podjetje Lindström pri industrijskem pranju delovnih oblačil za gostinstvo poskrbi za zagotavljanje najvišjih standardov in doseganje higienskih rezultatov, ki so še posebej pomembni pri rokovanju s hrano in pripravi hrane v restavracijah, kavarnah in drugih gostinskih obratih. Ponudnik zagotavlja tudi redno kontrolo kakovosti in vzdrževanje oblek. Zato so vsa delovna oblačila za gostince skrbno pregledana in po potrebi popravljena, preden jih ponudnik dostavi v podjetja naročnikov.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar