E-objave

Objave iz vseh vetrov

Čestitka ob rojstvu otroka

/
/
/
753 Views

Čestitka ob rojstvu se lahko odda na različne načine. Od kar so na voljo mobilni telefoni, se veliko ljudi odloči za oddajo čestitk preko sms-a, vendar pa je ob taki priložnosti veliko bolj primerno, da se pošlje telegram, ki bo za vedno ostal v spominu mamice. Za telegram ne bomo porabili veliko časa, saj bomo na spletu enostavno zbrali želeno čestitko ter vanjo napisali kakšno lepo misel ali izrazili svoje misli ob rojstvu novega otroka.

Čestitka ob rojstvu mora biti mamici predana čimprej po rojstvu, kar pomeni da mora biti podjetje, ki oddaja telegrame hitro in učinkovito. Ker je mamica običajno le kratek čas v bolnišnici, mora biti telegram oddan takoj, ko je naročen. Če se odločimo za obdarovanje na domu, pa ga lahko pošljemo tudi kasneje.

Čestitka ob rojstvu običajno pripravi celotna družina, ki želi mamici poslati lepe želje. Velikokrat je tudi tako, da se mamice in otroka ne obišče takoj po rojstvu, ampak se počaka vsaj kakšen mesec ali dva, da otrok že malce zraste in da se novopečena družinica privadi na novosti v njihovem domu. Tako je telegram odlično prvo darilo, ki ga damo.

Telegrami ob rojstvu otroka imajo lahko dodano tudi praktično darilce.

Telegrami ob rojstvu otroka z različnimi motivi

Telegrami ob rojstvu otroka imajo upodobljene različne motive. Nekateri se bolj osredotočajo na mamico, drugi pa upodabljaje podobe, ki s namenjene novorojencu. Vsekakor se moramo pred naročilom telegrama pozanimati, ali si želimo obdariti mamico, otroka ali oba. 

Telegrami ob rojstvu otroka imajo namreč lahko dodano tudi simpatično darilce, ki je lahko namenjeno le mamici ali le otroku. Lahko pa je namenjeno obema. Mamica si želi prejeti kakšen lep kos nakita, medtem ko je za otroka najbolj priporočljiv bodi. 

Telegrami ob rojstvu otroka tako postanejo več kot le telegrami, saj vključujejo simpatično darilce, ki se ga razveseli vsakdo, ki ga prejme v bolnišnico ali na dom. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar