E-objave

Objave iz vseh vetrov

Skočite v novo leto z novim Huawei P40

/
/
/
548 Views

Priznani kitajski proizvajalec mobilnih naprav je na trg lansiral novo linijo svojih telefonov. Gre za serijo Huawei P40, ki je na voljo v treh različicah – klasičen, Pro in Light. Tako so učinkovito pokrili širok spekter uporabnikov, saj so modeli prilagojeni zahtevnosti in žepom kupcev. Razlike so denimo v velikosti zaslona, pa tudi v kvaliteti uporabljenih materialov. Ste vedeli, da je med prvimi operaterji, ki so v Sloveniji ponudil Huawei P40 A1? Pri njih je možno dobiti vse tri različice, ki so jih za vas tudi preizkusili. V nadaljevanju si preberite katere so glavne lastnosti tega novega telefona.

Veste, da je slovenski operater, ki priporoča Huawei P40 A1?

In kaj o novem izdelku z daljnega vzhoda meni eden od naših največjih operaterjev? Kitajski proizvajalec tudi s telefoni Huawei P40 nadaljuje s tradicijo zagotavljanja nadpovprečnih kamer. Tale izdelek ima vgrajene kar tri kamere Leica Ultra Vision. Razlika v kakovosti s prejšnjimi modeli je zares očitna tudi laikom. Podjetje je šlo še korak naprej in v telefon vgradilo tudi zares kakovostno sprednjo kamero, ki bo navdušila vse, ki radi delate selfije. Sama naprava je tako zmogljiva, da se lahko kosa z namiznimi in prenosnimi računalniki, saj ima vgrajen zelo zmogljiv procesor Kirin 990 5G. Hkrati ima velikost delovnega pomnilnika neverjetnih 8 GB, kar je več od marsikaterega domačega računalnika.

Na telefonih je kljub sporu še vedno nameščen operacijski sistem Android ameriškega giganta Google.

Bodite pozorni na vsebino!

Preden se odločite za nakup mobilne naprave Huawei P40 pa morate vedeti, da je njegova programska vsebina zaradi ekonomsko-političnih sporov med Kitajsko in Združenimi državami Amerike precej okrnjena. Na telefonih je kljub sporu še vedno nameščen operacijski sistem Android ameriškega giganta Google, vendar druge njegove aplikacije niso podprte. Na njem boste tako zaman iskali priljubljeno Googlovo spletno trgovino. Namesto nje je na napravi nameščena trgovina kitajskega proizvajalca. Če vas to ne moti, je telefon Huawei P40 zagotovo odlična izbira, ki bo popestrila vstop v novo leto.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar