E-objave

Objave iz vseh vetrov

Kam po novo računalniško opremo?

/
/
/
764 Views

Ste se znašli pred dilemo, ali kupiti nov računalnik, ali pa bi vendarle raje kupili rabljenega, ki je enakovreden novemu? Morda niste niti vedeli, da ta možnost sploh obstaja. Ampak, res je. Današnja prodaja računalnikov se ne nanaša le na nove, temveč so v prodaji tudi rabljeni oziroma obnovljeni namizni računalniki.

S takšnim nakupom ne boste le ogromno prihranili, ampak si boste zagotovili zanesljivo delujočo napravo, ki je že preizkušena. Pri podjetju Recosi prodaja računalnikov vključuje obnovljene PC-je in prenosnike znanih svetovnih proizvajalcev, kot so Apple, HP, Lenovo, Del, Acer in še mnoge druge, ki si jih lahko ogledate na njihovi spletni strani: https://www.recositech.com/kategorija/racunalniki/.

Prodaja računalnikov vrhunskih svetovnih znamk po ugodni ceni

To je ena od največjih prednosti, ki jih lahko izkoristite pri nakupu obnovljene elektronske opreme. S prenovljeno opremo boste dobili zanesljivost, ki bo praktično enakovredna zanesljivosti nove naprave, vendar boste zanjo plačali bistveno manj. Zakaj bi plačevali visoke zneske za nakup nove, ko pa lahko za nižjo ceno dobite enako zanesljivo in zmogljivo napravo?

Rabljeni računalniki, ki so ponovno za uporabo.

Tako vam na primer prodaja računalnikov omogoča nakup trijedrnega HP-jevega PC-ja z vključenim operacijskim sistemom in 8 GB RAM DDR3 delovnega spomina za le malo več kot dvesto evrov. Za takšno napravo, ki jo odlikuje izjemno hiter disk in je namenjena za domačo in tudi pisarniško uporabo, je to res zelo ugodna cena.

Druge prednosti nakupa obnovljenih elektronskih naprav

Poleg brezplačnega servisa in enega leta garancije, ki ju vključuje prodaja računalnikov podjetja Recosi, boste tudi dobili nameščen licenčni operacijski sistem, ki je v maloprodaji vreden več kot sto evrov. Pri nekaterih obnovljenih PC-jih in prenosnikih vam prodaja računalnikov omogoča nakup kompletov, pri katerih dobite zraven še monitor, miško in tipkovnico. Tako vam ne bo treba še iskati drugih komponent, ampak boste lahko dobili vse v enem.

Vsak prenosnik ali PC je ob prevzemu deležen natančnega pregleda, ki mu sledijo še testiranja. Potem ga še očistijo in nanj namestijo najnovejšo različico najpogosteje uporabljanega operacijskega sistema.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This div height required for enabling the sticky sidebar